Klanten login

Historie

In de jaren 70, begon An Waagemans als naaister thuis te werken. Het werk nam zijn vlucht en in 1976 startte zij het bedrijf, waar haar man zich in 1983 ook bij voegde. Bijna twintig jaar later, in 1996, namen de beide zonen Marcel en Rudie het over. Van het werk bij mevrouw Waagemans thuis is het nu een zeer modern atelier met innovatieve machines, waarmee tegemoet gekomen kan worden aan alle wensen van de klanten.

De eerste verhuizing was al een jaar na de oprichting, naar een huis met meerdere kamers voor het gordijnenatelier. Toen dat te klein werd, kochten An en Ben een pand erbij, maar ook dat werd snel te klein. In 1988 werd daarom een nieuwbouwpand op het bedrijventerrein De Stoven betrokken, met een paar jaar later een tweede locatie op bedrijventerrein De Mars. De groei heeft zich echter continu doorgezet en in 1996 verhuist het bedrijf daarom opnieuw; nu naar een schitterend, ruim en licht nieuwbouwpand op Bedrijventerrein De Revelhorst.

In het moderne en lichte pand is behalve het atelier ook een mooie showroom ingericht. De klanten, woning- en projectinrichters, kunnen hier zien wat de nieuwste trends en mogelijkheden zijn. We nodigen de ondernemers en hun medewerkers graag uit om te komen kijken. Ook voor rondleidingen in het atelier nemen wij graag de tijd.

Werkwijze

In Gordijnenatelier Waagemans kunnen alle werkzaamheden worden verricht voor gordijnen in alle maten; plooien en vlinderplooien, ook voor schuine zijden, met lussen of ringen. Het assortiment ringen is enorm uitgebreid, met veertien kleuren en modellen – zelfs vierkante! Tevens maken wij vouwgordijnen en draperieën.

In het atelier werken ervaren medewerkers op de verschillende machines aan gordijnen. Door te investeren in innovatieve machines is alles mogelijk. Speciaal voor ons atelier hebben we bijvoorbeeld een snijmachine met een unieke hoogte ontwikkeld, waarmee lange gordijnen goed en gemakkelijk op maat gesneden kunnen worden. Ook beschikken we over extra lange knip- en strijktafels en een geavanceerde banen- en lockautomaat om nog efficiënter te kunnen werken. Sinds 2008 beschikken wij over een tunnelmachine voor de vouwgordijnen, welke de levertijd aanzienlijk heeft verkort.

Door de geavanceerde machines, ervaren personeel en een goed geautomatiseerd bestelsysteem, slagen we erin om altijd volgens afspraak te leveren.